london school 468 x 60 - srpska verzijanazarov baner 468x60 

Projekat AudioKnjige omogućava čitanje i slušanje Vaših omiljenih knjiga

Visitors

Today219
All447615

Powered by Kubik-Rubik.de

Video Player


Warning: Creating default object from empty value in /home/audioknj/public_html/components/com_webplayer/models/html5.php on line 44

Preporuke o Čitanju Tekstova

Čitajte polako, razumljivo i sa uživanjem. Tada će to biti sigurno dobro. Nemojte žuriti. Probajte, da svojim čitanjem, dodate još jedan kvalitet knjizi koju već volite i cenite.

Potrebno je da mikrofon bude stalno približno jednako udaljen od usta i pod malim uglom da se ne bi čuo vaš dah. Tako ce jačina snimljenog materijala biti uglavnom slična. Naravno da možete menjati svoj glas u skladu sa tekstom, koji čitate; kako to već rade glumci. Ako pogrešite, snimite ponovo, a posle se sve da ponovo ispraviti i srediti. Ako vi to ne znate mi ćemo to uraditi.

Kako Snimati

Audio program (software)

Projekat AUDIOKNJIGE (www.audioknjige.rs) koristi razne audio formate.Tu ce biti naravno i mogucnosti za preuzimanje fajlova u formatu za Iphone i Ipad. Većina ljudi koristi AUDACITY, audio program za snimanje i montažu, koji se može besplatno preuzeti sa sajta http://audacity.sourceforge.net Pored ovoga postoji i niz drugih besplatnih programa pomoću kojih možete snimiti svoj glas.

Mikrofon

Potrebno je koristiti mikrofon koji se priključuje na zvučnu karticu ili USB mikrofon.

 

Muzika-književnost Facebook

Slušaj knjige

Kako da dobijete i slušate audio?

cd Ako želite da slušate audioknjige…

Naučite više o tome ovde.

Kako da čitate i snimite audio?

screenPratite naše instrukcije da napravite audioknjigu...