london school 468 x 60 - srpska verzijanazarov baner 468x60 

Projekat AudioKnjige omogućava čitanje i slušanje Vaših omiljenih knjiga

Visitors

Today219
All447615

Powered by Kubik-Rubik.de

Video Player


Warning: Creating default object from empty value in /home/audioknj/public_html/components/com_webplayer/models/html5.php on line 44

Definisanost odredjenog projekta

Svaki put kada budete hteli da čitate posaljite jedan email i dobićete spisak knjiga koje su predvidjene za čitanje u tom trenutku. Vi ćete potom izabrati šta želite da čitate i posao može da počne. Dobićete i okvirni rok do koga to treba završiti da se čitanje ne bi oteglo u nedogled. Naravno ako imate problema da to uradite javite nam se da taj materijal damo drugome a vi ćete se javiti ponovo kada budete u povoljnijoj situaciji.

Važno: Potrebno je pre početka čitanja cele knjige poslati jedan snimak čitanja dužine 1-2 minuta da bi svi zajedno to čuli i proverili da li to zadovoljava potrebne kriterijume kvaliteta snimka a i da bi eventualno dali neki savet kako sve popraviti ako je to potrebno. Snimak vašeg čitanja ćete poslati na isti email sa koga ste i dobili upute za čitanje.

Svaku knjigu, prilikom snimanja, je potrebno podeliti na više fajlova (napr. po poglavljima) kako fajlovi ne bi postali preveliki.

Pravo na citanje knjiga imaju svi. Svi audio zapisi u www.audioknjige.rs su javno dostupni svima.

Čitaćemo samo one tekstove i knjige, koje su u pubblic domain, tj. gde ne postoje više autorska prava. Snimljeni fajlovi pročitanih knjiga ne mogu sadržavati muziku, kao podlogu prilikom snimanja.

 

 

Muzika-književnost Facebook

Slušaj knjige

Kako da dobijete i slušate audio?

cd Ako želite da slušate audioknjige…

Naučite više o tome ovde.

Kako da čitate i snimite audio?

screenPratite naše instrukcije da napravite audioknjigu...